Estats Units

El primer home embarassat presenta la seva filla en societat

El transsexual Thomas Beatie, el primer home embarassat de la història, ha presentat en societat a la seva filla, a qui va donar a llum ara fa tres setmanes, després de 40 hores de part. Ho ha fet a través de la revista "People", on l'han entrevistat i s'ha deixat fotografiar acompanyat del nadó. Beatie, de 34 anys, s'ha convertit en el primer transsexual masculí que legalment ha donat a llum. El nadó, Susan Juliette, es va concebre per inseminació artificial.

Actualitzat

"Susan és un miracle! Finalment ens hem convertit en la família que somiàvem", ha afirmat Thomas Beatie en la seva primera entrevista des que va donar a llum que ha concedit a la revista "People".

Thomas Beatie fa vida com a home i al carnet d'identitat també consta com a home, però va néixer dona. Als 20 anys, va decidir sotmetre's a una operació de canvi de sexe. Es va operar per extirpar-se els pits i ha fet un tractament per tenir cos d'home, però va mantenir els òrgans genitals femenins per si mai volia tenir fills. Anys després el transsexual va decidir quedar-se en estat, ja que la seva dona no podia a causa d'una operació que li van fer fa anys. L'embaràs, segons ha explicat el mateix Beatie en diverses ocasions, va ser fruit d'una inseminació artificial a casa amb un objecte veterinari semblant a una xeringa.

En una entrevista emesa l'abril de l'any passat en un mitjà nord-americà, les filles de l'anterior matrimoni de Nancy van definir l'actual parella com a "modèlica" i van assegurar que la futura germanastra creixerà feliç perquè "tindrà uns pares meravellosos que s'estimen moltíssim".

Anar al contingut