Washington

El primer home embarassat de la història dóna a llum una nena

El transsexual Thomas Beatie, el primer home embarassat de la història, ha donat a llum una nena en un hospital d'Oregon, als Estats Units. Ha estat un part natural, tot i que no s'han donat detalls de com ha anat. Beatie, de 34 anys, ja ha sortit de l'hospital. Feia cara de cansat i ni tan sols portava la filla en braços, una feina que ha deixat per a una de les infermeres que l'ha acompanyat fins a l'exterior del centre mèdic. A la sortida de l'hospital, el pare-mare ha declarat que "sóc una persona i tinc dret a tenir un fill biològic" i ha afegit que "crec que no és un sentiment masculí o femení la necessitat de tenir un fill, sinó humà".

Actualitzat

Thomas Beatie mantenia els seus òrgans sexuals femenins per si mai volia tenir fills, però s'havia tret els pits, seguia un tractament hormonal des de feia anys, feia vida com a home i al seu carnet d'identitat consta també com a home.

Beatie, segons ha explicat en diverses ocasions, es va quedar embarassat gràcies a l'ajuda de la seva dona Nancy, que li va practicar una inseminació artificial a casa amb un objecte veterinari semblant a una xeringa.

En una entrevista emesa l'abril de l'any passat en un mitjà nord-americà, les filles de l'anterior matrimoni de Nancy van definir l'actual parella de "modèlica" i van assegurar que la futura germanastra creixerà feliç perquè "tindrà uns pares meravellosos que s'estimen moltíssim".

 

Anar al contingut