Nova York

El transsexual embarassat revela que la seva dona el va inseminar artificialment a casa

Thomas Beatie, conegut com el primer "home embarassat" de la història, ha concedit a Oprah Winfrey la primera entrevista televisiva després que el seu insòlit cas sortís a la llum fa unes setmanes. Durant el programa ha revelat que va ser la seva esposa, Nancy, qui li va realitzar la inseminació artificial a casa per sentir-se "més còmodes", després que la parella sofrís un primer avortament l'estiu de 2007. Beatie, que es troba en el sisè mes de gestació i està esperant una nena, assegura que ha decidit explicar ell mateix la història abans que els mitjans de comunicació en fessin sensacionalisme.

Actualitzat
L'existós programa de la presentadora Oprah Winfrey va comptar aquest dijous amb un convidat estrella, el transsexual que ha revolucionat el món sencer amb el seu embaràs. Thomas Beatie ha comparegut amb la seva dona, Nancy, i amb les dues filles que aquesta va tenir en un anterior matrimoni. Durant l'emissió es van poder veure imatges de la vida diària de la família a Bend, a Oregon, i el transsexual es va sotmetre a una revisió mèdica en directe, amb una ecografia inclosa, durant la qual el futur pare va exclamar: "No puc creure que ella està dins meu, és un miracle!"

Criat a Hawaii, on la seva mare es va suïcidar quan ell tenia dotze anys, l'entrevistat va explicar que va decidir canviar de sexe als 24 anys, però que va optar per no treure's els òrgans reproductors femenins perquè la paternitat sempre havia estat un somni per ell.

Beatie va demanar comprensió a la societat malgrat el sorprenent de la seva situació. Davant les preguntes de Winfrey, el transsexual va considerar que la gent ha d'estar preparada per a acceptar-la perquè "l'embaràs és només un procés i tot ésser humà té dret a decidir si vol tenir fills biològics".

Les dues filles fruit de l'anterior matrimoni de Nancy van acudir com a convidades per donar suport a la parella, a la qual van definir com a "modèlica". Asseguren, a més, que la seva futura germanastra creixerà feliç perquè "tindrà uns pares meravellosos que s'estimen moltíssim".

La ginecòloga que tracta Thomas, Kimberly James, va participar en el programa per videoconferència, i va assegurar que no està preocupada per la seva reputació i que es tracta d'un matrimoni molt lleial que mereix cures mèdiques de qualitat, com totes les persones. James va descriure el cas com "un embaràs normal", i va insistir que la criatura no corre perill pel fet que el pare hagi estat prenent testosterona durant anys. Assegura que la nena està sana.

La història d'aquesta parella va saltar als mitjans de comunicació fa unes setmanes, en un article a la revista homosexual "The Advocate". La seva esposa no podia quedar-se embarassada, ja que anys enrera va haver de sotmetre's a una histerectomia, una operació en la qual s'extreu l'úter.
Anar al contingut