El president del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol, en una foto d'arxiu (Foto: ACN)
El president del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol, en una foto d'arxiu (Foto: ACN)
Barcelona

Oriol Pujol qualifica Montilla de "buscabregues" i el PSC li demana que es retracti

El president del grup parlamentari de Convergència i Unió, Oriol Pujol, ha qualificat de "buscabregues" l'expresident de la Generalitat José Montilla. Pujol retreu al secretari general del PSC les seves paraules en què criticava les retallades del govern d'Artur Mas i acusava Convergència i Unió d'estar desmantellant l'estat del benestar. Des del seu blog, el socialista Miquel Iceta ha demanat a Pujol que es retracti. El portaveu del PSC creu que Oriol Pujol ha de demanar perdó perquè les seves paraules són impròpies del càrrec que té.

Actualitzat
En un visita a Vilanova i la Geltrú, Pujol s'ha referit a les declaracions de José Montilla sobre les retallades projectades de la Generalitat. El dirigent de CiU ha assegurat que "sonen una mica a buscabregues" per qüestionar la gestió que CiU està fent del llegat rebut del tripartit.

Segons Oriol Pujol, el president de la Generalitat sap millor que ningú la situació financera en què es troba el govern i, per tant, les seves crítiques són ganes de buscar raons.

A través del seu blog, el portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha demanat a Oriol Pujol que es retracti.
Anar al contingut