Barcelona

Castells surt en defensa de Maragall, que va dir que Catalunya està fatigada de tripartit

La controvèrsia per la Catalunya fatigada de tripartit que ahir diagnosticava el conseller d'Educació, Ernest Maragall, continua. Un altre conseller del PSC, enquadrat en l'anomenat sector catalanista del partit, Antoni Castells, ha sortit a fer-li costat. Castells ha afirmat que ell, a més, reivindica la potestat dels consellers del govern de poder opinar de qualsevol qüestió política.

Actualitzat
Ha estat una breu compareixença, sense preguntes, davant els periodistes. El conseller Antoni Castells ha llegit un comunicat per defensar el conseller d'Educació, Ernest Maragall, i ho ha fet especialment davant la censura de les seves paraules que va fer el president José Montilla.

"Per mi, qualsevol acció política mínimament seriosa s'ha de basar en dues premisses: el debat lliure i l'acceptació de la realitat. I en aquest sentit, només faltaria que un conseller de la Generalitat no hagués de parlar de política. I només faltaria que no pogués fer-se ressò de les preocupacions que tenen els ciutadans respecte de les institucions i respecte de les diferents alternatives de govern."

"Negar el debat lliure i negar la realitat és sempre un error que jo tractaré que el meu partit no cometi", ha conclòs Antoni Castells.
Anar al contingut