Barcelona

Les pluges intenses provoquen retards de més de mitja hora en el servei de rodalies i regionals de Barcelona

La forta pluja que ha caigut en poca estona a bona part del Barcelonès i el Maresme ha provocat nombroses afectacions en el servei de Renfe. La circulació ferroviària entre les estacions de Sants i Passeig de Gràcia de Barcelona ha quedat suspesa durant gairebé una hora com a conseqüència de l'acumulació d'aigua.

Actualitzat
L'afectació s'ha registrat cap a dos quarts de set del matí, i ha afectat el servei de les línies R2 sud i nord, R11 i els regionals amb sortida a l'estació de França.

Durant l'aturada, el servei de l'R2 sud, que enllaça Sant Vicenç i l'estació de França, ha començat i acabat el seu recorregut a Sants, mentre que l'R2 nord entre Maçanet i l'aeroport, s'ha centralitzat a Sant Andreu Comtal, on els usuaris han pogut connectar amb la xarxa de metros de la ciutat.

Finalment, i després de gairebé una hora d'aturada, el servei ha pogut ser restablert a les 7.20 del matí. Com a conseqüència de l'afectació, s'acumulen retards de més de mitja hora en els trens que van cap al sud i cap al nord, és a dir, la línia de Tarragona-Reus i de Girona. A la línia R2 de rodalies hi ha 15 minuts de retard tant al sud en direcció a Sant Vicenç de Calders com al nord en direcció a Maçanet.

Afectacions al metro

A banda dels problemes a la xarxa ferroviària, el metro de Barcelona també ha registrat incidències. A la línia 4 del metro s'ha aturat el servei a l'estació de Bogatell a causa d'unes filtracions d'aigua. Durant un parell d'hores, els combois han hagut de circular entre la Pau i Selva de Mar, i entre Ciutadella i Trinitat Nova, mentre que un servei d'autobusos feia el tram entre la Selva de Mar i Ciutadella. Ara, però, la circulació al metro de Barcelona ja està completament normalitzada.

Al Trambaix, hi ha retards o alteracions de freqüències que en principi han de quedar resoltes en el termini d'una hora.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut