Mas, al centre de formació de Foment del Treball.
Mas, al centre de formació de Foment del Treball.
Barcelona

Mas diu que "entén" la indignació però que no hi ha "dreceres" per sortir de la crisi

El president de la Generalitat, Artur Mas, s'ha mostrat comprensiu amb les protestes ciutadanes contra la crisi i ha assegurat que està disposat a "rebre les bufetades", tot i que ha advertit que no hi ha "dreceres" ni "solucions màgiques" per sortir de la situació actual. El mandatari català ha fet aquestes declaracions l'endemà que milers de persones van sortir al carrer convocades pel moviment 15-M per expressar la seva indignació per com s'està gestionant la crisi econòmica.

Actualitzat
Durant la inauguració del nou centre de formació de la patronal Foment de Treball a Barcelona, Artur Mas ha assegurat "entendre" les protestes d'aquelles persones que "tenen la sensació que no han creat els problemes i, en canvi, els estan patint". Segons la seva opinió, expressar aquest sentiment és "molt legítim" i "humà", però ha matisat que no hi ha "dreceres, ni solucions màgiques, ni miracles" per solucionar els problemes i que només se sortirà de la crisi a través d'"un esforç col·lectiu".

El president de la Generalitat ha reconegut que és un missatge "dur", però que és necessari "parlar honestament", ja que "la situació és complicada". Segons el seu parer, les protestes ciutadanes són una reacció davant "la incertesa" i "la confusió" que impera a causa de l'increment de l'atur, l'alt fracàs escolar i les dificultats que tenen els joves formats per trobar feina. Davant d'això, ha fet "una crida col·lectiva" a buscar solucions, que creu que passen pel triangle de "la formació, l'empresa i l'ocupació".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut