Nova York

Strauss-Kahn es refugia en una luxosa casa de Tribeca a l'espera de comparèixer davant del jutge

El dimitit director gerent de l'FMI, Dominique Strauss-Kahn, viu en una gàbia daurada esperant la seva compareixença davant el jutge. Strauss-Kahn està sota arrest domiciliari en una luxosa casa de Nova York. És un edifici de dues plantes que costa 50.000 dòlars al mes. Està situat al barri de Tribeca de la ciutat nord-americana. Té tres dormitoris, quatre lavabos, una cuina oberta, gimnàs i "home cinema", amb totes les comoditats. De moment, sembla que els veïns de la zona accepten la presència del l'exdirector de l'FMI sense gaires problemes.

Actualitzat
Strauss-Kahn ja gaudeix d'un arrest domiciliari "menys avorrit". Amb aquestes paraules, segons el seu advocat, va abandonar l'exdirector de l'FMI el seu apartament a Broadway. Ara té uns 2.000 metres quadrats per gaudir fins que el cridi a declarar el jutge.

La casa va aparèixer fa un temps en un programa de televisió sobre estils de vida i té totes les comoditats. Els mitjans nord-americans apunten que el preu de venda és d'uns 14 milions de dòlars, prop de deu milions d'euros. El lloguer és més assequible: 50.000 dòlars mensuals.

Strauss-Kahn espera en aquesta gàbia daurada a comparèixer davant del jutge per les acusacions d'abús sexual a una cambrera d'un hotel de Nova York. El dimitit director gerent de l'FMI va ser arrestat i va passar uns dies a la presó de Rickers Island abans de pagar una fiança d'un milió de dòlars i quedar sota arrest domiciliari.

Si Strauss-Kahn és declarat culpable, es podria enfrontar a una pena de 25 anys de presó.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut