Barcelona

Puig felicita els Mossos pel desallotjament "perquè també necessiten aquest reconeixement"

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha felicitat els Mossos d'Esquadra per la celeritat amb la què van resoldre el desallotjament del Palau del Cinema aquest dissabte a la nit passat, un desallotjament que, segons ha dit, va evitar que l'ocupació es pogués allargar. Segons el conseller, la policia catalana "també necessita aquests reconeixements". Puig ha afirmat que "quan el govern té les coses clares tenim un cos preparat per actuar correctament".

Actualitzat
Felip Puig, ha tornat a parlar en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" sobre el desallotjament del Palau del Cinema de la Via Laietana de Barcelona. A banda de felicitar els Mossos perquè "es van posar totes les peces en ordre i es va actuar determinació", ha precisat que el desallotjament es va fer amb una ordre judicial a la mà, perquè el propietari del cinema okupat havia presentat una denúncia.

Puig ha fet aquesta precisió després d'haver anunciat "tolerància zero" amb el col·lectiu okupa. El desallotjament de 418 activistes que van okupar el Palau del Cinema per reivindicar més mesures socials i menys retallades laborals per la crisi ha suposat la primera gran actuació dels Mossos d'Esquadra contra activistes antisistema des que CiU va entrar al govern, i la Conselleria d'Interior vol que marqui el to de tota la legislatura.

Puig també s'ha referit als micròfons de Catalunya Ràdio a la controvertida mesura de la limitació a 80 quilòmetres per hora a l'àrea metropolitana de Barcelona, i ha assegurat que desapareixerà tal com s'aplica ara.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut