Els joves critiquen l'actuació policial i acusen els agents de causar l'accident del seu company.
Els joves critiquen l'actuació policial i acusen els agents de causar l'accident del seu company.
Salt

Tres menors detinguts a Salt en una protesta per un noi ferit en una persecució policial

Incidents a Salt en una concentració de joves davant l'ajuntament. Els manifestants, la majoria menors, protestaven per l'actuació policial en el cas d'un noi que és a l'hospital recuperant-se de les ferides que es va fer la setmana passada en precipitar-se d'un quart pis quan fugia de la policia. Durant i després de la manifestació d'aquest divendres al vespre s'han viscut moments de tensió i alguns joves han incendiat una desena de contenidors. La policia ha detingut tres persones. Un dels detinguts passarà a disposició judicial mentre que els altres dos són menors d'edat.

Actualitzat
Els joves protestaven per la persecució policial que va acabar amb un jove ferit. Els fets van passar el 8 de gener, quan dos nois que conduïen un ciclomotor robat van fugir en veure una patrulla de la policia local de Salt. Un dels joves va entrar en un immoble i es va precipitar des d'un quart pis.

El noi està ingressat a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació al voltant del cas.
Anar al contingut