Salt

Un jove es precipita d'un quart pis a Salt mentre la policia el perseguia

Un noi s'ha precipitat aquest dissabte al matí d'un quart pis a Salt mentre la policia el perseguia. El noi fugia dels agents, juntament amb un company, després de ser enxampats conduint un ciclomotor robat. El fugitiu ha entrat en un immoble i, posteriorment, s'ha precipitat des del quart pis. El noi ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets.

Actualitzat
Els fets han tingut lloc pels volts de les 11 del matí d'aquest dissabte, quan dos nois que conduïen un ciclomotor robat han fugit en veure una patrulla de la policia local de Salt. Un ha fugit a peu, i l'altre, en ciclomotor. La mala sort ha fet que aquest últim tingués un accident i continués la fugida a peu. Aleshores, el fugitiu ha entrat en un immoble. Minuts més tard, els agents han sentit un soroll provinent del pati interior de l'edifici, i en apropar-s'hi han comprovat que el jove s'havia precipitat des d'un quart pis.

Equips mèdics s'han traslladat fins al lloc dels fets i han evacuat el noi a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir-ne les causes.
Anar al contingut