Barcelona

Mas manté al govern Roser Clavell, la mà dreta de Carod-Rovira, com a màxima responsable d'Exteriors

El president de la Generalitat, Artur Mas, manté en l'organigrama del nou govern Roser Clavell, la mà dreta de Josep-Lluís Carod-Rovira. Clavell, d'ERC, perd el rang de viceconsellera i serà secretària d'Afers Exteriors. És un nou gest de Mas per integrar al govern persones de diferents partits després d'haver fitxat el socialista Ferran Mascarell com a conseller de Cultura.

Actualitzat
El president Artur Mas ha mantingut en l'organigrama del nou govern Roser Clavell, la mà dreta de Josep-Lluís Carod-Rovira a Exteriors. Clavell, d'ERC, ha perdut el rang de viceconsellera que tenia amb el tripartit i ha estat nomenada secretària d'Afers Exteriors.

Clavell tindrà pràcticament les mateixes atribucions i assumirà, a més, les relacions de la Generalitat amb la Unió Europea, que abans estaven reservades a l'expresident José Montilla. També mantindrà les competències sobre cooperació al desenvolupament i la gestió de les delegacions de la Generalitat a l'estranger.

Amb la ratificació de Roser Clavell com a màxima responsable d'Exteriors, Mas fa un nou gest per integrar al seu govern persones de diferents partits polítics després d'haver fitxat el socialista Ferran Mascarell per a Cultura.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut