Barcelona

Els estands de bancs i caixes registren la major afluència de visitants al Barcelona Meeting Point

Trobar un habitatge en condicions i a bon preu. Això és el que busquen els milers de visitants del Barcelona Meeting Point. Els estands de bancs i caixes són els que acumulen més cues. Les entitats tenen un gran estoc de pisos a causa de la crisi i també són els que tenen l'aixeta de les hipoteques. Els descomptes que ofereixen i la pròxima desaparició parcial de la desgravació per la compra d'habitatge, bona part de la motivació dels potencials compradors.

Actualitzat
Tres bancs i tres caixes estan presents al Meeting Point. De les sis entitats, el Santander és l'única que no hi ha anat a vendre pisos sinó a captar clients per a les seves oficines.

Més de 20.000 milions d'euros, segons dades del Banc d'Espanya, és el valor dels habitatges en mans de bancs i caixes. Per això, el Barcelona Meeting Point és una ocasió magnífica per a aquestes entitats de treure's del damunt uns productes immobiliaris que s'han hagut de quedar en contra de la seva voluntat. A més, les entitats financeres donen tot tipus de facilitats als interessats per comprar-ne un.

El saló immobiliari ha registrat, fins a aquest dissabte, més de 115.000 visitants i 23.000 professionals i, segons el president del certamen, Enric Lacalle, "s'estan tancant moltes operacions i el volum de contactes és elevat".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut