Barcelona

"Artur Mas de lo mismo", lema de precampanya del PSC

El PSC ha volgut transmetre "ironia i sentit de l'humor" a la precampanya i ha presentat un cartell en el qual es pot llegir el lema "Artur Mas de lo mismo", que insisteix en la idea que el candidat de CiU "no representa el canvi", segons ha dit el cap de campanya del PSC, Jaume Collboni. En roda de premsa a la seu del partit, Collboni ha explicat que el PSC aposta per "una precampanya que, lluny de la confrontació pura i dura, jugui amb la ironia i el sentit de l'humor", que ha considerat com "una forma d'explicar les coses i de fer els plantejaments". Collboni ha remarcat que el PSC "vol llançar un missatge molt concret, i és que CiU i Mas representen el passat en les seves propostes", ha afegit.

Actualitzat
Pel cap de campanya dels socialistes, les candidatures de Mas són "pràcticament calcades de les de fa quatre anys, no hi ha noves incorporacions, són els mateixos" i les seves propostes són, segons el cap de campanya socialista, "velles receptes neoliberals que consisteixen a retallar serveis públics, privatitzar, posar en qüestió el paper de l'administració i l'Estat" a l'hora de lluitar contra la crisi.

El responsable de campanya del PSC ha manifestat que escollir "Mas és tornar al passat" perquè "és posar a sobre de la taula les polítiques liberals caducades que ens han portat a la crisi que en aquests moments patim". Collboni ha criticat també la "indefinició" i la "vaguetat" dels convergents i els ha demanat "propostes concretes": "És molt difícil fer un debat polític amb algú que proposa un concert econòmic que no sabem quina música ni quina lletra té", ha afirmat, amb referència a l'aposta de CiU per un concert econòmic amb Espanya.


Els candidats de Ciutadans es despullen en el cartell electoral

Els candidats de Ciutadans (C's) a les eleccions catalanes protagonitzen un nu integral al cartell electoral que ha presentat el partit, quatre anys després que el seu líder i candidat a la Generalitat, Albert Rivera, va aparèixer nu en la campanya dels anteriors comicis.

Sota el títol "Rebel·la't", els candidats de C's, entre els quals la número 2, Carmen de Rivera, i el número 3, Jordi Cañas, apareixen al cartell nus flanquejant Rivera, que apareix en primer pla -vestit-, sostenint el rètol amb el lema de la campanya.

Segons un comunicat de C's, aquest cartell és una "continuació de l'espot electoral" que ja va presentar aquest partit dissabte passat, un vídeo que en poc més d'un dia ha rebut unes 140.000 visites al YouTube, "cosa que el posiciona aquests dies com el vídeo més vist a Espanya".
Anar al contingut