Barcelona

Sis morts a les carreteres catalanes eleven a 28 les víctimes d'un juliol negre

Tràgic cap de setmana a les carreteres amb un balanç de sis morts en quatre accidents de trànsit, que han tingut lloc a Palamós, Arenys de Munt, el Perelló i Alcanar. Dues de les víctimes mortals són adolescents, un noi de 17 anys que conduïa un ciclomotor i una noia de 16 que anava d'acompanyant en el vehicle sinistrat al Perelló dissabte a la nit. El Servei Català de Trànsit ha demanat prudència després d'un juliol tràgic. La mortalitat ha repuntat un 50% i ja es comptabilitzen 28 morts a les carreteres.

Actualitzat
A l'accident de Palamós dues persones han mort en un xoc frontal entre dos turismes. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, l'accident ha passat poc després de dos quarts de cinc de la matinada a la carretera C-31, quan dos vehicles han xocat frontalment i un tercer no ha pogut evitar topar-hi. Com a conseqüència del xoc, els conductors dels dos primers cotxes, un noi de 22 anys i veí de Sabadell i un noi de 28 anys i veí de Palamós, han mort.

El segon accident mortal ha tingut lloc a l'N-340, a l'altura del Perelló, quan un cotxe ha sortit de la via i ha xocat amb la tanca de protecció de la carretera. En aquest cas, ha mort l'acompanyant del conductor, una noia de 16 anys i veïna de Deltebre, i el conductor, de 20 anys, ha quedat ferit greu. L'accident s'ha produït poc després de tres quarts de nou del matí al quilòmetre 1.104,5 de l'N-340, al Perelló.

I un tercer accident entre un ciclomotor i un turisme ha deixat un menor mort i un ferit greu, l'acompanyant del conductor del cotxe. El jove que conduïa el ciclomotor, un noi de 17 anys veí de Badalona, ha mort aquesta matinada a l'hospital.

Aquest diumenge a la tarda un vehicle tot terreny s'ha encastat contra un camió que estava estacionat a Alcanar, al Montsià, i ha provocat la mort de dues persones més. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat al lloc dels fets.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut