Lloret de Mar

La dona detinguda en un hotel de Lloret per la mort dels seus fills confessa el crim

La dona britànica detinguda a Lloret de Mar per la presumpta relació amb la mort dels seus fills ha confessat el crim. Les víctimes són un nen de 9 mesos i una nena de 5 anys, tots dos de nacionalitat britànica, com la mare. Els cossos de les criatures no tenien senyals de violència i serà l'autòpsia l'encarregada de determinar les causes exactes de la mort, encara que, segons fonts pròximes a la investigació, haurien mort per asfíxia. Els fets han passat a l'Hotel Miramar, on la família passava les vacances. La mateixa mare ha alertat la recepció de l'establiment per demanar ajuda, però ja no s'ha pogut fer res per salvar els menors. La detinguda passarà a disposició judicial a Blanes.

Actualitzat
El crim ha passat en una habitació de l'Hotel Miramar, situat al passeig de Mossèn Jacint Verdaguer de Lloret de Mar. Després de declarar davant la policia, la detinguda, una dona d'entre 30 i 40 anys, ha tornat entrar a l'hotel, emmanillada. A mitja tarda, un vehicle funerari ha sortit de l'hotel amb els cossos de les dues víctimes. Una estona després n'ha sortit la mare, que passarà a disposició judicial a Blanes. 

Alguns veïns de Lloret han explicat que van veure la mare i els dos fills passejant pel municipi fa un parell de dies. Aquest dimarts al migdia, la dona ha demanat a la recepció de l'hotel que avisés una ambulància i la policia. Quan els agents i els serveis sanitaris han arribat a l'hotel, ja no han pogut fer res pels menors. Els Mossos d'Esquadra l'han detinguda davant la sospita que tingués alguna relació amb els fets i la dona, que no ha oposat resistència, ha acabat confessant els fets.

Ressò als mitjans britànics 

La notícia ha tingut espai als mitjans de comunicació britànics. El lloc web de la BBC destaca que la policia encara no ha confirmat les causes de la mort de les criatures, mentre que l'edició digital del diari "The Times" hi afegeix que s'han deixat flors a l'entrada de l'hotel amb la frase "Se n'han anat dos àngels". 

Un dels diaris que dedica més informació al succés és "The Independent", que recull els dubtes sobre si la família vivia a Catalunya o bé hi havia vingut a passar les vacances. També hi dóna importància "The Daily Telegraph", que ha obert l'edició digital amb aquesta notícia. L'article del diari explica, a banda dels fets, que Lloret és un destinació popular entre els turistes britànics des de principi dels anys 70 i que alguna vegada hi ha hagut incidents amb turistes d'aquesta nacionalitat. La informació també apareix a la portada del diari sensacionalista "The Sun".
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut