València

Camps amenaça de tancar també les emissions de Catalunya Ràdio al País Valencià

Ara li toca a la ràdio. El govern valencià amenaça de tancar les emissions de Catalunya Ràdio al País Valencià, tal com va fer amb TV3. Acció Cultural del País Valencià ha confirmat que han rebut l'amenaça del govern de Francisco Camps de tancar en pocs dies els 12 repetidors que emeten la freqüència de Catalunya Ràdio.

Actualitzat
Després de la televisió pública de Catalunyà, ara li toca a la ràdio. El govern del PP de Francsico Camps vol que Catalunya Ràdio, com TV3, tampoc s'escolti al País Valencià.

L'executiu de Camps ha enviat un requeriment administratiu a Acció Cultural, l'entitat que s'encarrega de gestionar els repetidors, perquè Catalunya Ràdio deixi d'emetre al País Valencià. Si no ho fa, la Generalitat Valenciana amenaça d'obrir-li un expedient sancionador que implicaria multes elevades.

Acció Cultural, que encapçala Eliseu Climent, encara no s'hi ha pronunciat i estudia què ha de fer: si acatar el requeriment o arriscar-se a acumular noves sancions i esperar que sigui la justícia qui hi digui l'última paraula.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut