Jonquera

Detingut a la Jonquera l'altre presumpte autor del tiroteig en què dos mossos van resultar ferits

Agents de la Policia Nacional han detingut a la Jonquera un dels presumptes autors del tiroteig en un prostíbul xinès del barri de la Sagrada Família de Barcelona a finals de febrer, un tiroteig en què dos agents de la policia catalana van resultar ferits. La detenció arriba tres dies després d'haver estat detingut l'altre presumpte autor dels fets.

Actualitzat
El detingut estava en ordre de recerca i captura després del tiroteig, que va passar el 25 de febrer passat. Tots dos arrestats van aconseguir fugir després d'intentar cometre un atracament en un pis bordell regentat per dones asiàtiques, on van entrar fent-se passar per policies.

Els dos presumptes autors van aconseguir fugir a través dels patis del darrere. Dos agents dels Mossos d'Esquadra van arribar al lloc de l'assalt després d'haver rebut una trucada d'alerta de diversos veïns de l'immoble. En arribar al lloc, els dos assaltants van rebre els policies disparant l'escopeta de perdigons que portaven i amb la qual van ferir de diversa consideració dos agents.

Pel que fa a l'altre presumpte autor del tiroteig, un jove de 29 anys, va ser detingut al districte de Ciutat Vella de Barcelona.
Anar al contingut