Barcelona

Un creador d'aplicacions de 14 anys és el participant més jove del congrés de mòbils

Es diu Dylan Maryk i, amb 14 anys, ha estat el participant més jove del Mobile World Congress de Barcelona. Els organitzadors del certamen l'hi han convidat perquè pogués compartir el seu coneixement i experiència amb primeres espases d'empreses com Google, Microsoft i també amb petites empreses molt prometedores. Els mèrits d'aquest noi anglès són haver creat aplicacions per a l'iPhone i l'iPod Touch.

Actualitzat
El perfil de Linkedin de Dylan Maryk informa que està al capdavant de l'empresa MicroApps i Unmod, que també treballa en el disseny de pàgines web i, en general, en tecnologies de la informació i la comunicació. A la pàgina d'Unmod també hi ha informació personal d'aquest jove talent. 

El Mobile World Congress 2010 ha acabat amb l'assistència de més de 49.000 persones procedents de més de 200 països en els quatre dies de congrés. Segons la informació dels organitzacions, més de la meitat dels presents han estat càrrecs directius. Més de 20.000 persones han passat per l'App Planet, l'espai del congrés dedicat a les aplicacions que s'estrenava en aquesta edició.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut