Tarragona

ERC assegura que Tarragona continuarà sent capital en la futura vegueria i que no ha de témer per res

ERC assegura que Tarragona continuarà sent capital en la futura vegueria i que no ha de témer per res. Ho ha dit el secretari general dels republicans, Joan Ridao, que ha participat en l'acte de dignificació de les víctimes del franquisme al cementiri de Tarragona.

Actualitzat
Ridao ha assegurat que la llei de vegueries és irrenunciable ja que és una aspiració històrica i forma part del programa de govern. A més, des de Tarragona, ha volgut deixar clar que la ciutat continuarà sent capital i sortirà guanyant amb la futura divisió territorial.

Ridao ha participat en l'acte que s'ha fet aquest dissabte al migdia de dignificació de la fossa comuna de Tarragona. Una gran placa de 17 metres recorda les més de 700 persones enterrades durant la Guerra Civil i la dictadura. Es tracta de la primera fossa que es recupera des que al juny es va aprovar la llei de fosses.

A més, l'Ajuntament de Tarragona i la Generalitat recuperen l'antiga presó de Pilats, que va allotjar més d'un miler de presoners en condicions inhumanes.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut