Barcelona

Sirera estudia querellar-se contra el diari que ha publicat l'SMS en què deia "aquest partit és una merda"

El diputat del PPC Daniel Sirera diu que no pensa el que va escriure ahir en un SMS fotografiat pel diari "Avui" en què afirmava, literalment, "Aquest partit és una merda". En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Sirera ha dit que el Parlament no es pot convertir en un "Gran Hermano" i ha anunciat que es planteja querellar-se contra aquest rotatiu.

Actualitzat
El diputat del PPC Daniel Sirera ha demanat que es respecti la intimitat dels parlamentaris després que el diari "Avui" ha publicat una fotografia sobre un polèmic SMS que ell mateix va enviar ahir des del Parlament. Són declaracions al MCR.

"No podem convertir el Parlament en un "Gran Hermano" ni cada lloc de treball dels ciutadans en un "Gran Hermano", ha dit Sirera, que ha dit que pensa "donar instruccions als advocats perquè estudiïn la possibilitat de presentar una querella contra el diari 'Avui' per la intromissió". El diputat del PP ha explicat que ho veu un cas "de violació de la correspondència a través d'un SMS".

L'SMS diu, literalment, "Aquest partit és una merda". Sirera ha afegit que el missatge parlava del fet que no s'hagués presentat a l'últim congrés del partit per presidir-lo.

"Sap perfectament que per mi el Partit Popular no és cap merda; forma part de la meva vida, i per tant no puc renegar d'un partit que estimo", ha conclòs Sirera.

Sirera ha reiterat el seu ple compromís amb el partit i amb la presidenta Alicia Sánchez-Camacho.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut