Boada: "Si Puigcercós vol canviar algun conseller del seu partit que ho proposi a Montilla"

Iniciativa ha tornat a reiterar que no veu necessaris els canvis en el govern. Ha estat a través del secretari general d'Interior i Relacions Institucionals, Joan Boada, que, en una entrevista a "Els matins" de TV3, ha assegurat que "no calen canvis en aquest moment, al contrari". Arran de les declaracions d'aquest cap de setmana del líder d'Esquerra, Joan Puigcercós, Boada l'ha instat que, si veu necessària una remodelació, la facin entre els membres del govern del seu partit.

Actualitzat
Segons l'ecosocialista, l'aposta per la remodelació, que el mateix president Montilla ja ha descartat, del líder d'Esquerra, la feia "en clau interna, perquè semblava que les lleis que s'havien de desenvolupar eren les que porta el seu departament".

En aquest sentit, Boada ha afirmat que si Esquerra vol canviar algun conseller del seu partit "l'únic que ha de fer és plantejar-ho al president de la Generalitat, a veure si també ho creu convenient". "No crec que hi hagi més discussió que aquesta", ha sentenciat Boada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut