Palma / Madrid

Dos morts en un sol dia per grip nova a Madrid i Palma

El Ministeri de Sanitat i Política Social ha confirmat dues morts més per grip nova les últimes hores. Es tracta de la tercera i la quarta mort per aquesta malaltia a l'estat espanyol. El primer cas és el d'una dona nigeriana de 33 anys que estava ingressada a l'Hospital Son Llàtzer de Palma "com a conseqüència de complicacions derivades de la grip nova". El segon, el d'un home de 71 anys que ha mort a l'Hospital Universitari La Paz de Madrid com a conseqüència de l'empitjorament de la seva malaltia broncopulmonar derivada de la grip nova.

Actualitzat
El Ministeri ha informat també de l'aparició de 28 casos nous de grip nova, que eleven ja a 1.222 els casos confirmats a Espanya. Dels 14.600 casos que s'han detectat a Europa, hi ha hagut 17 morts, amb la qual cosa, de moment, la mortalitat de la pandèmia és inferior a la de la grip estacional, segons Sanitat.

El passat 30 de juny va morir Dalila, una jove marroquina de 19 anys a l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid, i el passat 9 de juliol va morir un home de 41 anys amb problemes de salut crònics a l'Hospital Universitari Doctor Negrín de Gran Canària.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut