Barcelona

Aïllen dues turistes amb grip nova en un creuer a Barcelona

Dues turistes estan aïllades en un creuer atracat al port de Barcelona perquè tenen la grip nova, segons ha confirmat el Ministeri de Sanitat. Les passatgeres afectades són una nord-americana i una italiana, que són a bord d'un vaixell de la companyia Royal Caribbean. També estan en observació tres persones més, familiars o amics de les dues dones, per la sospita que s'hagin contagiat. Des d'un primer moment han rebut l'atenció de l'equip mèdic propi del creuer que, malgrat aquesta incidència, continuarà el recorregut que tenia programat i ha marxat aquest dimecres a la nit cap a Palma.

Actualitzat
Segons Sanitat, les dues dones es troben bé, no tenen febre i reben tractament amb antivirals. Està previst que, un cop arribin aquest dijous a Palma, les dones siguin ateses pels membres del servei de Sanitat exterior.

D'acord amb les dades del govern espanyol, fins ara s'han confirmat a tot l'estat 541 casos de grip nova. La majoria d'afectats són adolescents i joves. A tot el món hi ha confirmats 55.000 casos.
Anar al contingut