Madrid

Jiménez Losantos i César Vidal deixaran la Cope a final de temporada

Els locutors de la Cope Federico Jiménez Losantos i César Vidal deixaran l'emissora el 31 d'agost d'aquest any, segons ha informat la mateixa cadena en un comunicat. L'emissora precisa que la decisió s'ha adoptat "de comú acord" i expressa la "satisfacció per la bona feina realitzada" pels dos periodistes. Tant Jiménez Losantos com Vidal, responsables dels programes "La mañana" i "La linterna", respectivament, han rebutjat l'oferta de renovació que els va fer la direcció i que implicava que Jiménez Losantos passés a presentar el programa nocturn en l'última franja horària i que Vidal hi continués, però només en les dues primeres hores.

Actualitzat
Federico Jiménez Losantos va anunciar a l'abril al seu blog que la Cope els havia proposat continuar a l'emissora però amb la condició que ell es fes càrrec de "La linterna" entre les 10 de la nit i la mitjanit i que Vidal n'assumís les dues hores prèvies. El principal canvi, per tant, és que Jiménez Losantos quedava apartat de la franja matinal radiofònica. 

Jiménez Losantos va explicar que no faria pública la decisió que havia pres fins que no parlés amb l'altre locutor, que va demanar temps per parlar amb els seus advocats. I va afegir que tots dos quedaven en una situació "dificilíssima" i va considerar "molt delicada" la de la Cope. En els últims mesos, Jiménez Losantos ha hagut de respondre davant la justícia per les denúncies que, entre d'altres, li van presentar ERC i el popular i alcalde de Madrid Alberto Ruiz Gallardón
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut