Londres

Un virus va provocar la malaltia als clients del famós restaurant The Fat Duck

El prestigiós xef Heston Blumenthal pot respirar una mica més tranquil després que s'ha demostrat que el menjar que serveix al seu restaurant The Fat Duck no va ser el responsable dels vòmits i marejos que van tenir més de 400 clients. L'Agència de Protecció de la Salut britànica ha determinat que el causant d'aquests símptomes va ser un estrany virus que es pot confondre fàcilment amb una intoxicació alimentària.

Actualitzat
Les tres estrelles Michelin de The Fat Duck tornaran a brillar amb tota la seva esplendor després que les investigacions han exculpat el seu famós menú degustació de la suposada intoxicació de més de 400 clients.

L'Agència de Protecció de la Salut britànica (HPA), que ha fet múltiples proves al menú, finalment ha determinat que un estrany virus anomenat "mal dels vòmits hivernals", que produeix diarrea i vòmits, va ser el causant de la malaltia. Aquest agent infecciós es va trobar en sis empleats i almenys vuit comensals.

El xef Heston Blumenthal, propietari del segon millor restaurant del món -el primer és El Bulli de Ferran Adrià- ha tornat a obrir les portes de casa seva després de dues setmanes d'investigació, durant les quals s'han cancel·lat 800 reserves.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut