Barcelona

Presó per a un cap i un excap policial implicat en la trama de corrupció del Saratoga i el Riviera

La jutge ha decretat presó incondicional per a l'excap de la Unitat contra les Xarxes d'Immigració i Falsedat Documental (UCRIF) de la Policia Nacional pel cas d'una presumpta trama de corrupció policial relacionada amb els prostíbuls Saratoga i Riviera de Castelldefels. També ha decretat presó amb una fiança de 2.500 euros per a l'actual responsable del grup. Segons fonts judicials, se'ls acusa del delictes de suborn, afavoriment de la prostitució i en contra dels drets dels treballadors. Altres dos policies imputats en el cas estan en llibertat amb càrrecs mentre que la jutge també ha decretat presó per a tres persones més relacionades amb aquest cas: el director i un soci propietari del Saratoga i un soci propietari del Riviera.

Actualitzat
El jutjat d'instrucció número 33 de Barcelona que porta el cas ha demanat presó amb una fiança de 2.500 euros per al cap de la UCRIF i presó sense fiança per al seu antecessor en el càrrec. La jutge ho ha decidit després de sentir les seves explicacions sobre els suborns que haurien rebut els policies a canvi d'avisar els propietaris dels clubs de cites de les inspeccions policials.

La jutge que investiga la trama de suborn va deixar en llibertat amb càrrecs altres dos policies imputats, un sotsinspector i un agent. En canvi, hi ha tres persones més per les quals la jutge també ha decretat presó en relació amb aquest cas. Són el director i un soci propietari del Saratoga i un soci propietari del Riviera, imputats per haver fomentat la prostitució il·legal i suborns, entre d'altres delictes.

Feia un any que els Mossos investigaven el cas d'una presumpta trama de suborns a canvi d'impunitat en aquets dos clubs de cites. De moment, la investigació encara continua oberta.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut