Lloret de Mar

Detinguda la mare del nen de sis anys mort en un incendi a Lloret i la seva parella per negligència

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge dues persones en relació amb la mort d'un nen de sis anys en l'incendi que n'ha afectat el domicili. Els fets han passat a Lloret de Mar i el menor estava sol quan s'hi va declarar el foc. Els detinguts són la mare del petit i l'actual company sentimental, de 30 i 23 anys respectivament. La policia autonòmica els acusa de negligència greu amb resultat de mort.

Actualitzat
El nen, de sis anys, ha mort ofegat pel fum d'un petit incendi que es va declarar a l'armari de la seva habitació a causa d'un curtcircuit. El petit es trobava sol al pis, situat en un edifici de sis plantes a l'avinguda Vila de Blanes de Lloret, quan van passar els fets, pocs minuts després de les set del matí.

L'alarma la van donar els veïns, que van veure fum i van sentir els crits d'un nen. Quan els equips d'emergència hi van arribar es van trobar el domicili ple de fum i el nen estès a terra. Els bombers van apagar el foc en poca estona, però no van poder fer res per salvar el nen, tot i que els equips sanitaris van estar una hora seguida intentant reanimar-lo.

El nen estava sol a l'immoble i immediatament després dels fets els Mossos d'Esquadra van començar a buscar els pares del menor, un home de nacionalitat espanyola i una dona ucraïnesa. La parella, segons els veïns, estava separada.

No va ser fins a primera hora de la tarda que la policia va poder localitzar la mare del menor, Antonina V., de 30 anys. Ella i la seva actual parella, un ciutadà romanès, Vasile Sorin P., de 23 anys, han prestat declaració davant dels Mossos, que finalment els han detingut per negligència greu amb resultat de mort.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut