Lloret de Mar

Mor un nen de sis anys que es trobava sol a casa en un incendi en un pis de Lloret de Mar

Un nen de sis anys ha mort en un incendi en un pis de Lloret de Mar. Segons informen els Bombers de la Generalitat, el menor ha mort per intoxicació en incendiar-se el pis on vivia, situat en un immoble de sis plantes a l'avinguda Vila de Blanes d'aquesta localitat de la Selva. L'incendi ha començat quan passaven pocs minuts de les set del matí a l'armari de l'habitació on dormia el petit. Un curtcircuit hauria provocat el foc. Les flames han quedat controlades ràpidament, però el fum provocat ha causat la mort del nen. El nen estava sol a casa i la policia ha trigat hores a localitzar-ne els pares.

Actualitzat
L'incendi ha començat en un armari de l'habitació del menor. L'alarma l'han donat els veïns de l'edifici, situat al número 125 de l'avinguda Vila de Blanes, que han vist fum i han sentit els crits d'un nen. Quan els equips d'emergència hi han arribat, s'han trobat el domicili ple de fum i el nen estès a terra. Els bombers han apagat el foc en poca estona, però no han pogut fer res per salvar el nen, tot i que els equips sanitaris han estat una hora seguida intentant reanimar-lo.

El pare i la mare del nadó, de nacionalitat espanyola i russa respectivament, no eren a casa quan s'han produït els fets i el menor estava completament sol. Segons els veïns, la parella estava separada i el nen vivia amb la mare, que treballava en un bar proper. Els Mossos d'Esquadra han aconseguit localitzat els pares hores després dels fets.

La causa del foc sembla que hauria pogut ser accidental. L'hauria provocat un curtcircuit que hauria encès l'armari de l'habitació del nen. Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat han intervingut en les tasques d'extinció del foc. També hi han acudit patrulles dels Mossos d'Esquadra, alertats per un veí. 

Cinc focs més

Aquest incendi mortal ha coincidit amb cinc incendis més en les últimes hores en habitatges de Lloret de Mar, Calafell, Badalona, Barcelona i en un aparcament de Cornellà. Hi ha hagut una víctima mortal i dues persones han resultat intoxicades.

A Barcelona, els bombers han trobat un home mort després de rebre un avís d'un incendi en un pis del districte de Sarrià-Sant Gervasi. La cuina de l'habitatge ha quedat completament calcinada, però l'home es trobava en una altra habitació i no es descarta cap hipòtesi sobre les causes de la mort.

Lloret ha estat l'escenari d'un altre incendi de matinada. En aquesta ocasió ha estat en una casa situada al carrer de Torrentó, 41, en ple centre de la vila. A causa del foc, provocat per un matalàs que s'ha incendiat, una persona ha quedat intoxicada i l'han traslladat a l'Hospital Blanes.

Calafell, al Baix Penedès, ha calgut desallotjar un edifici situat al número 68 de l'avinguda d'Espanya a causa d'un incendi en un habitatge aparentment buit.

Un altre foc ha afectat un pis del carrer de Lleó Fontova de Badalona, i n'ha resultat intoxicat lleu un dels seus dos ocupants. Finalment, un incendi en un aparcament al carrer de les Camèlies de Cornellà ha afectat sis vehicles.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut