Barcelona

L'Ajuntament es querellarà contra els que contradiuen la versió de la pilota de goma

Incertesa en el cas del cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Xavier Vilaró. Algunes informacions periodístiques contradiuen la versió oficial donada pel consistori de la ciutat. Segons publiquen "El Mundo" i el diari electrònic "Vilaweb", Vilaró hauria estat ferit durant una baralla en un local nocturn i no pas per les pilotes de goma disparades pels Mossos. L'Ajuntament de Barcelona ha negat categòricament aquesta versió. La regidora de Seguretat, Assumpta Escarp, ha reiterat que el cap de la Guàrdia Urbana va resultar ferit durant les celebracions per l'Eurocopa i ha anunciat que l'administració es querellarà contra els que han difós informacions errònies, segons el consistori, sobre aquest cas.

Actualitzat

L'Ajuntament de Barcelona ha decidit prendre una actitud contundent davant les informacions que apunten que el cas del cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona no és com s'ha explicat. El consistori, que ja havia desmentit a primera hora del matí les informacions, ha decidit sortir en roda de premsa per reiterar la versió oficial.

La regidora de Seguretat, Assumpta Escarp, acompanyada del cap de la Guàrdia Urbana en funcions, ha ratificat la versió oficial de les lesions de Vilaró, suposadament provocades per l'impacte d'una bala de goma disparada pels Mossos d'Esquadra durant la nit de celebració de la victòria d'Espanya a l'Eurocopa. Escarp ha sortit en defensa del bon nom de la Guàrdia Urbana de la ciutat i del seu cap. L'Ajuntament assegura que té testimonis que poden certificar la versió de Xavier Vilaró i per això ha anunciat querelles contra els mitjans que contradiuen l'explicació inicial.

Ferit en una baralla

Segons la versió de "Vilaweb", Vilaró no va rebre l'impacte de cap pilota de goma dels Mossos, que tant el mateix cap de la Guàrdia Urbana com l'Ajuntament de Barcelona apuntaven com a causa de la seva hospitalització i de la pèrdua de la melsa. De fet, ni tan sols era a la plaça d'Espanya quan els Mossos van carregar contra les persones que celebraven el triomf de l'equip espanyol.

Sempre segons la versió del portal, Vilaró ni tan sols era a Barcelona, i les ferides que el van obligar a anar a l'hospital haurien estat causades per una baralla que hauria tingut lloc abans de la càrrega policial, quan era en un local que fonts diverses citades per "Vilaweb" defineixen com a prostíbul.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut