València

Rajoy diu que la campanya s'acaba amb un "empat a zero" entre el PP i el PSOE

El candidat del PP a la presidència del govern, Mariano Rajoy, ha dit que hi ha un "empat a zero" entre el seu partit i el PSOE de cara a les eleccions de diumenge i ha subratllat que en aquests últims dies ha fet "la millor campanya" que els populars han fet "mai a la vida". Segons Rajoy, la campanya "anti-PP" dels socialistes és "antiquada" i que només ha estat destinada a amagar l'actual situació econòmica. Paral·lelament, la cap de llista del PPC per Barcelona, Dolors Nadal, ha promès apujar les pensions de viduïtat i jubilació a 650 euros "de forma immediata" després del 9 de març. Nadal també s'ha compromès a canviar les bases de càlcul de les pensions de viduïtat "perquè sigui el 70% enlloc del 52% actual'.

Actualitzat

Dolors Nadal ha visitat el centre cívic Parc Sanduru, al barri de Sant Martí de Barcelona, i ha participat en una xocolatada amb una cinquantena de persones grans, on ha aprofitat per explicar les propostes dels populars en matèria de pensions. La candidata popular ha acusat el govern socialista de "no complir els compromisos amb la gent gran", els més perjudicats, segons Nadal, per la "situació de crisi econòmica" i per la "pujada de preus dels productes bàsics".

Nadal ha aprofitat per recordar les actuacions del Partit Popular en aquesta matèria durant els anys de govern. "Vam crear un fons de garantia de pensions", ha assegurat, "i vam garantir per llei l'augment de les pensions amb la pujada de l'IPC", ha afegit. "I ho vam fer per llei, no discrecionalment", ha sentenciat Nadal.


Anar al contingut