Sabadell

Un veí de Sabadell perd una cama en un atropellament i ara li reclamen 5.000 euros

Nou cas en què una víctima d'un accident de trànsit ha d'afrontar una demanda per danys. En aquest cas, es tracta d'un veí de Sagadell, que va perdre la cama en un atropellament i ara veu com el conductor del vehicle que el va atropellar li reclama 5.000 euros pels danys que va tenir el cotxe. Alguns juristes denuncien desprotecció dels transeünts en accidents fora dels passos de vianants i ja demanen canviar la llei per evitar que hi hagi més situacions com aquestes.

Actualitzat

Primer va ser el cas del conductor de la Rioja que va atropellar mortalment un jove de 17 anys quan circulava en bicicleta i exigia que li paguessin els 25.000 euros que li havia costat reparar el seu Audi A8 després de la topada. Després en va arribar un segon cas, el d'un home que demana 5.000 euros d'indemnització pels desperfectes del cotxe després d'atropellar una dona a Castelló.

Ara tenim coneixement d'un cas molt més proper. Concretament, a Sabadell. Es tracta d'un home que al febrer del 2005 va ser atropellat per un vehicle quan sortia del gimnàs. Quan estava a la meitat de la carretera, un turisme hi va impactar i el va llançar 40 metres enllà. Va perdre la cama esquerra i a la dreta li han hagut de fer diverses operacions. Des d'aleshores porta una pròtesi.

L'accident li ha deixat unes seqüeles per les quals va cobrar una indemnització de 28.000 euros. El conductor del vehicle que el va ferir li reclama una indemnització de 5.000 euros pels danys al seu cotxe.

Els juristes adverteixen que la legislació deixa desprotegits els vianants i que caldria canviar la legislació. Ara seran els jutjats els que hauran de decidir si el Manuel ha de pagar pels danys que l'accident va provocar al vehicle.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut