Barcelona

Un mosso fereix d'un tret de bala un romanès que l'havia atacat amb una pala

Un home ha quedat ferit de bala aquest matí a la gossera de l'Arrabassada, a Barcelona, pels trets que li ha disparat un mosso d'esquadra. Els fets han passat a tres quarts de vuit del matí. Quan els treballadors de la gossera han anat a obrir el centre, s'han trobat un home que estava en un estat visiblement alterat. Ha clavat un cop de puny a un dels treballadors i ha provocat destrosses als vehicles aparcats. Els responsables de la gossera han alertat els Mossos d'Esquadra, que hi han enviat una patrulla. Quan els dos agents hi han volgut parlar, l'home els ha atacat amb una pala i un dels Mossos li ha disparat dos trets, un a la cama i l'altre al braç.

Actualitzat
Segons la versió dels Mossos, la patrulla ha intentat calmar l'home, que ha reaccionat de manera agressiva. De fet, el cop de pala anava dirigit al cap de l'agent, que ha parat l'impacte amb el braç. L'altre mosso ha cridat l'atenció de l'agressor, que ha començat a córrer contra l'agent. En veure's "acorralat", el policia, un caporal, li ha disparat el tret al braç "en defensa pròpia". L'home ha continuat avançant i per això el caporal li ha disparat el segon tret, en aquest cas a la cama.

A hores d'ara l'home continua ingressat a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital de la Vall d'Hebron, on l'han operat i, en principi, la seva vida no corre perill. Es tractaria d'un individu de nacionalitat romanesa que no portava cap documentació al damunt en el moment dels fets. Tampoc se saben els motius pels quals era a la gossera.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut