Carta de Joan Majó

Una nova manera de consumir informació

Aquest dimecres hem estrenat el nou portal informatiu de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. El 3cat24.cat potencia el vessant audiovisual, la renovació constant i la interacció amb els usuaris. El director general de la CCMA, Joan Majó, ha donat la benvinguda a la nova web amb aquesta carta.

Actualitzat
Aquest dimecres es posa en marxa una nova manera de consumir informació les 24 hores del dia. Comença el portal 3cat24.cat. Una aposta i alhora una resposta a la demanda canviant que ens exigeix qualitat, rigor, modernitat i també protagonisme. És per aquesta tendència, cada cop més creixent, que ens obrim de bat a bat a la participació ciutadana; una forma de creació informativa conjunta, plural i enriquidora.

Amb aquest nou espai d'informació permanent estem reforçant encara més la columna vertebral de casa nostra, uns Serveis Informatius líders a Catalunya i referents tant en ràdio com en televisió.

Ara, que és el moment d'adaptar-nos a altres plataformes, tenim el repte i la il·lusió de fer-ho sense complexos, amb tot el nostre potencial d'exploració, innovació i creativitat al servei del públic que ens segueix a través d'internet.

Cal no oblidar que hem arribat on som gràcies a les persones que confien en la professionalitat i l'exigència dels nostres mitjans de comunicació. Tots els espectadors, oients i ara també lectors que reivindiquen el seu dret a avançar amb nosaltres i als quals ens devem. Aquest nou pas que avui donem referma amb solidesa el nostre compromís i la nostra obligació de servei públic.

I així, l'anomenat "tercer pilar dels canals d'informació contínua de la CCMA" ens anima a crear dinàmiques de confluència i a fer de la coordinació conjunta entre el 3/24, Catalunya Informació i el 3cat24 un veritable èxit a la xarxa que compartim tots plegats.


Joan Majó i Cruzate

Director General de la CCMA
Anar al contingut