Barcelona

Piqué abandona la política i es dóna de baixa com a diputat al Parlament català

L'expresident del PP català abandona la política. Josep Piqué s'ha donat de baixa com a diputat al Parlament de Catalunya, un escó que passarà a ocupar Josep Llobet, qui ja va ser diputat en l'anterior legislatura. Fonts pròximes a Piqué sostenen que la seva retirada de la política és definitiva i que està estudiant diverses ofertes en l'àmbit de l'empresa privada.

Actualitzat

Piqué ha presentat l'escrit de renúncia del seu escó davant la mesa del Parlament i aquest dimecres es tramitarà la sol·licitud i es farà efectiva.

Fonts pròximes a l'expresident popular han explicat que Piqué, finalment, ha decidit presentar ara la seva renúncia per la proximitat del debat de política general, previst per la setmana que ve. Segons aquestes fonts, el fet que Piqué estigués en l'hemicicle "en un debat tan assenyalat" podria ser incòmode tant per a ell com per al seu successor al capdavant del PPC, Daniel Sirera.

Qui sí que serà en el debat de política general, que obre el curs polític a Catalunya,  serà l'exportaveu parlamentari del PPC Francesc Vendrell, ja que encara no té previst renunciar a la seva acta de diputat.

Fonts pròximes a Piqué sostenen que la seva retirada de la política és definitiva i que està estudiant diverses ofertes en l'àmbit de l'empresa privada.

Anar al contingut