El moviment 15-M protesta de nou als accessos de la Puerta del Sol. (Foto: EFE)
El moviment 15-M protesta de nou als accessos de la Puerta del Sol. (Foto: EFE)
Madrid

La policia impedeix que els "indignats" entrin per segon cop a la Puerta del Sol de Madrid

Uns 3.000 "indignats" han intentat entrar aquesta nit i per segona vegada a la Puerta del Sol de Madrid, però el blindatge policial els ho ha impedit. En no poder accedir-hi, els membres del moviment 15-M han fet de matinada una assemblea a la Gran Via madrilenya i han decidit que demà al migdia ho tornaran a provar.

Actualitzat
Uns 3.000 "indignats" del moviment 15-M han intentat aquesta nit per segona vegada reconquerir la Puerta del Sol de Madrid sense èxit. La temptativa ha tornat a ser frenada pels agents de la policia espanyola, que des de la tarda de dilluns controla la cèntrica plaça de manera permanent.

De fet, als accessos a la plaça s'hi van viure moments de tensió entre policia i manifestants. Davant de la impossibilitat d'accedir-hi, uns 1.500 "indignats" van recórrer els carrers del centre de Madrid fins a la Gran Via. Un cop allà, van tallar el trànsit per fer-hi una assemblea, asseguts al mig del carrer. En aquesta assemblea van decidir que aquest dijous tornaran a intentar, per tercer cop, entrar a la Puerta del Sol en una marxa que arrencarà de la plaça d'Oriente.
Anar al contingut