Els manifestants a les proximitats del Congrés dels Diputats (Foto: EFE)
Els manifestants a les proximitats del Congrés dels Diputats (Foto: EFE)
Madrid

La policia també desallotja els indignats acampats a la plaça Mayor de Madrid

La policia municipal ha fet fora aquest matí els indignats que havien acampat aquesta nit a la plaça Mayor de Madrid després de ser desallotjats de la Puerta del Sol. A Barcelona, un grup d'indignats ha passat la nit a la plaça Catalunya per donar suport al 15-M madrileny.

Actualitzat
La policia municipal madrilenya ha desallotjat també els indignats que havien acampat a la plaça Mayor després de fer-los fora de la Puerta del Sol. Els agents els han obligat a retirar-se cap al carrer Toledo, mentre que els equips de neteja han començat a retirar els cartrons, plàstics i mantes que han fet servir per passar la nit.

Aquest nou desallotjament s'ha produït sense incidents destacables, tot i les protestes dels joves acampats. Per evitar que s'hi tornin a instal·lar, la policia vigila de prop tant la Puerta del Sol com la plaça Mayor, que és a tocar. El metro i els serveis de rodalies a l'estació de Sol s'han restablert aquest matí.

La intenció dels desallotjats de la plaça Mayor era passar-hi tot el dia, fins a l'hora de la marxa, que a partir de les vuit d'aquest vespre intentarà tornar a la Puerta del Sol de Madrid. Ahir a la nit ho van provar, però la policia els ho va impedir. A Barcelona, un grup d'"indignats" ha dormit a plaça Catalunya en solidaritat amb els seus companys madrilenys.

El M-15 considera que els desallotjaments estan vinculats amb la Jornada Mundial de la Joventut que es farà a Madrid del 16 al 21 d'agost i a la qual participarà el papa Benet XVI.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut