Imatge d'arxiu dels Mossos mentre buscaven els autors de l'esquarterament. (Foto: ACN)
Imatge d'arxiu dels Mossos mentre buscaven els autors de l'esquarterament. (Foto: ACN)
Lleida

Els detinguts acusats de l'esquarterament d'un veí de Lleida finalment són tres

Tres. Aquests són els detinguts acusats de la mort i l'esquarterament d'un veí de Lleida, un home i dues dones. Els Mossos d'Esquadra han confirmat aquest matí la tercera detenció, la d'una segona dona, que es va fer ahir. Els detinguts declaren avui davant del jutge.

Actualitzat
Els detinguts presumptament relacionats amb la mort i esquarterament d'un veí de Lleida són finalment tres, un home i dues dones, que avui declaren davant del jutge. Els Mossos d'Esquadra han confirmat la tercera detenció, la d'una segona dona, que es va fer ahir mateix.

El jutge decidirà si envia a la presó o no els tres detinguts per aquest cas en funció de la implicació que suposadament hagin tingut en el brutal crim i posterior esquarterament de l'home. La víctima era un home d'origen dominicà que vivia en una casa ocupada al carrer Paer Casanovas de Lleida.

A principis d'aquest mes, els Mossos van trobar les seves restes -dues cames i un braç en avançat estat de descomposició- al riu Segre, al seu pas per Lleida, i al pantà d'Utxesa. Segons sembla, l'home i altres persones amb qui convivia havien protagonitzat diverses baralles, amb amenaces de mort mútues incloses. Dilluns es van fer les dues primeres detencions, la d'un home i una dona, i ahir els Mossos van arrestar una segona dona. El cas continua sota secret de sumari.
Anar al contingut