Lleida

Detenen dues persones per la mort i l'esquarterament d'un veí de Lleida

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes presumptament relacionats amb la mort i l'esquarterament d'un veí de Lleida de nacionalitat dominicana. Les restes es van trobar a les aigües del riu Segre en avançat estat de descomposició. El cas continua sota secret de sumari i l'únic que es confirma oficialment és la detenció, abans d'ahir, d'aquestes dues persones que podrien haver participat en l'assassinat i posterior esquarterament del cos. Ara mateix els dos detinguts es troben encara a la comissaria dels Mossos de Lleida, pendents de declarar davant del jutge.

Actualitzat
La víctima era un home dominicà que vivia en una casa okupada al carrer Paer Casanoves de Lleida. Segons sembla, havia protagonitzat diversos aldarulls, amb amenaces de mort incloses, amb altres persones de la seva nacionalitat amb qui convivia, i hi havia arribat a intervenir la policia.

A principis d'aquest mes els Mossos van trobar dues cames i un braç al riu Segre, entre Lleida i el pantà d'Utxesa, en avançat estat de descomposició.

Des d'aleshores, només s'ha sabut que la policia buscava un home d'origen dominicà que vivia amb la víctima en una casa abandonada a Lleida, on es podria haver comès el crim. Segons sembla, el sospitós havia amenaçat l'altre home de matar-lo i esquarterar-lo.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut