Les Hinton en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
Les Hinton en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
Nova York

Dimiteix Les Hinton, un altre executiu de l'imperi Murdoch esquitxat per les escoltes il·legals

Nova convulsió a l'imperi Murdoch. El veterà Les Hinton, director de la companyia sobre anàlisi financera Dow Jones & CO i responsable de la informació financera de "Wall Street Journal", ha deixat el seu càrrec esquitxat per les escoltes il·legals que han causat un escàndol al Regne Unit i que s'investiga ara si també es van practicar als EUA. Hinton va ser president de la filial britànica News International entre el 1995 i el 2007, període en què es van produir les escoltes telefòniques il·legals.

Actualitzat
El diari "The Wall Street Journal" ha anunciat la dimissió de Hinton i ha publicat la carta de la seva renúncia. En el text, l'executiu dimissionari assegura que no sabia res de les escoltes il·legals però reflexiona que el més adequat és presentar la dimissió. Hinton demana disculpes.

La decisió de Hinton es coneix hores després de la dimissió de Rebeka Brooks, la mà dreta de Rupert Murdoch al Regne Unit, i el mateix dia que el magnat s'ha disculpat a la família de l'adolescent britànica que va aparèixer morta i que els mitjans de l'imperi Murdoch van espiar.

Rupert Murdoch demanarà perdó en una carta que es publicarà aquest diumenge a tota la premsa britànica i la setmana que ve, dimarts, tant Murdoch com Brooks compareixeran a la comissió parlamentària encarregada d'investigar el cas de les escoltes.

Anar al contingut