Barcelona

L'acampada de Barcelona continuarà fins que decideixin com reconduir la protesta

Aquesta nit de dimecres ha tornat a ser infructuosa a la plaça de Catalunya de Barcelona. No s'han pres decisions. Tot i que l'assemblea ha sigut molt multitudinària, els indignats no s'han acabat de posar d'acord i han dit que necessiten més temps. Com a mínim fins diumenge. Ahir ja van anul·lar l'assemblea per la pluja, diumenge no es van veure amb cor de decidir si aixecaven o mantenien l'acampada perquè els incidents de divendres i les celebracions de la Champions eren molt recents i no havien tingut temps de reflexionar, però ara tampoc han acabat de veure clar el seu futur immediat i han posposat la decisió. A Madrid tampoc han decidit res perquè una avaria en un generador elèctric els ha deixat a les fosques.

Actualitzat
Molta gent s'ha aplegat aquesta nit a la plaça de Catalunya, el moviment continua molt viu i les reivindicacions estan damunt la taula. El dubte ara és saber si volen continuar l'acampada -la seva manera de mostrar-se a la societat- o bé recondueixen el moviment.

La pluja va obligar els acampats que s'estan a la plaça de Catalunya de Barcelona a suspendre l'assemblea prevista per ahir, en què s'havia de decidir el seu futur: si continuaven instal·lats al centre de la capital catalana o optaven per altres vies de reivindicació, com estendre les protestes a altres barris.

L'acampada ja ha superat els 15 dies a Barcelona, així com en altres ciutats de l'estat espanyol i d'Europa. Precisament, diversos dels concentrats a la capital catalana van bloquejar dimarts durant tot el matí l'entrada al consolat francès a la capital catalana, com a protesta pel desallotjament dels acampats a la plaça de la Bastilla de París. A més, asseguren que han recollit 70.000 firmes per demanar la dimissió del conseller d'Interior per les càrregues policials de divendres passat.

A la Puerta del Sol suspenen l'assemblea per una avaria en un generador elèctric

A Madrid s'havia de decidir una reestructuració de l'acampada i reduir-ne les dimensions, per causar menys molèsties als veïns i comerciants. Però l'avaria d'un generador elèctric ha fet que es decidís suspendre l'assemblea general. Després, s'ha reunit l'anomenada "comissió de comissions", que estudia les propostes en petit comitè. Aquestes propostes seran elevades a l'assemblea, possiblement -han dit els organitzadors- demà a les vuit del vespre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut