Lagos

Detenen a Lagos el presumpte autor de l'assassinat del metge català Toni Gavarró

Segons l'edició "online" d'un diari nigerià, el "Vanguard", la policia nigeriana hauria detingut el presumpte autor de l'assassinat del metge català Toni Gavarró i, segons aquest diari, la policia també hauria destituït del seu càrrec un agent de policia presumptament implicat en els fets. Els dos sospitosos, juntament amb dos còmplices, haurien tingut la intenció de robar al metge català i el van apunyalar.

Actualitzat
L'assassinat del metge de Sabadell, cosí del president de la Generalitat, es va produir dimecres a la ciutat de Lagos on, segons fonts del Parc Taulí, Gavarró era de vacances.

El Ministeri d'Afers Exteriors espanyol es manté en contacte amb la família, a la qual han ofert ajuda per repatriar el cadàver. De moment, familiars de Gavarró s'han desplaçat al país africà per fer-se càrrec del cos.

L'Ajuntament de Sabadell farà onejar aquest divendres les banderes a mig pal en senyal de dol i l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, on ell treballava, ha convocat per les 12 del migdia un minut de silenci.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut