Artur Mas, al Parlament, amb Joaquim Nadal al darrere. (Foto: ACN)
Artur Mas, al Parlament, amb Joaquim Nadal al darrere. (Foto: ACN)
Barcelona

Mas, disposat a donar continuïtat a la cimera econòmica si hi ha un "to positiu"

Els auguris de fracàs que ha mostrat l'oposició respecte a la cimera econòmica de divendres han motivat el president català, Artur Mas, a deixar oberta la possibilitat que la trobada tingui continuïtat en el futur. En la sessió de control al Parlament, Mas ha dit que pot ser una mena d'"assaig" per a una nova fórmula de discussió.

Actualitzat
El portaveu del grup socialista al Parlament de Catalunya, Joaquim Nadal, 'ha mostrat disposat a pactar "mesures concretes" orientades a la generació de riquesa i ocupació, però ha advertit que "molt probablement" la cimera de divendres "no serà suficient" per acabar tota la feina que hi ha per fer, i ha reclamat "continuïtat" a aquesta fórmula.

Com a resposta, el president català, Artur mas, s'hi ha mostrat disposat, tot i que ha afegit que "dependrà" de si la reunió multilateral de divendres, que comptarà amb la participació de membres del govern, representants de partits polítics, agents econòmics i socials i experts en la matèria, "surt bé" i si els assistents mostren un "to positiu".

Mas ha destacat que la cimera, per a la qual el govern ha demanat la implicació de tothom, serà una espècie d'"assaig" d'una fórmula de discussió nova, "una experiència bastant inèdita", ja que a més de reunir representants del govern i dels agents econòmics i socials, s'hi ha invitat els grups parlamentaris i un grup d'experts que ha elaborat un document que serà la base sobre la qual es treballarà en la reunió.
Anar al contingut