Vehicles i contenidors cremats a Salt en els actes vandàlics de principis d'any
Vehicles i contenidors cremats a Salt en els actes vandàlics de principis d'any
Salt

Primera nit sense vandalisme a Salt per l'increment policial als carrers

La intensificació d'efectius dels mossos pels carrers de Salt ha fet que aquesta nit no hi hagi hagut incidents. Malgrat que la situació s'ha calmat, l'equip de govern de l'Ajuntament es reunirà avui amb els altres grups per fer front comú per impedir que es repeteixin els actes vandàlics d'aquest cap de setmana.

Actualitzat
L'equip de govern de l'Ajuntament de Salt es reunirà avui amb els altres grups amb representació al consistori per fer front comú davant dels actes vandàlics que han tingut lloc aquest passat cap de setmana en aquest municipi del Gironès.

Aquesta matinada, la vigilància policial s'ha fet més visible als carrers de Salt per evitar una tercera nit consecutiva d'aldarulls. Un fort desplegament dels Mossos d'Esquadra i de la policia local ha pogut garantir la calma pels carrers del municipi. No volien que es repetissin actes com els de la nit de divendres, quan es van cremar diversos contenidors i es va destrossar mobiliari urbà.

Dissabte a la nit, també van cremar una dotzena de cotxes i la façana d'un edifici. Tot fa pensar que els actes vandàlics tenen relació amb la detenció d'un jove, que va quedar ferit quan fugia de la policia. L'alcaldessa de Salt ha demanat al govern un augment encara més important dels efectius dels mossos al municipi.
Anar al contingut