Bilbao

Rubalcaba diu que les declaracions d'Otegi es mereixen un "silenci prudent"

El vicepresident primer del govern espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha dit que "no hi ha cap novetat" en l'entrevista d'Arnaldo Otegi al "The Wall Street Journal", en què ha afirmat que ETA està preparada per deixar la violència. Rubalcaba ha optat per un "silenci prudent" però ha demanat que es passi de "frase declarativa a la declaració de veritat" en què es demani a ETA que "ho deixi".

Actualitzat
El vicepresident primer del govern espanyol i ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, creu que "no hi ha novetat" en l'entrevista a l'exportaveu de Batasuna Arnaldo Otegi a "The Wall Street Journal" i ha demanat que es passi de "frase declarativa" a la declaració "de veritat" en què es demani a ETA que "ho deixi".

En una entrevista concedida a Radio Euskadi, Rubalcaba considera que "aquest joc de declaracions mereix un silenci prudent". A més, ha manifestat que, si ETA no parla, serà que "s'ho deu estar pensant" i ha assenyalat que "per silenci" no pot entendre's que no actuen perquè "fa una setmana ens ha deixat un regalet nadalenc en forma de robatori, que sembla que no és la millor de les targetes de visita".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut