Joan Rosell i Elena Salgado, en un moment de la reunió. (Font: EFE)
Joan Rosell ha explicat els seus projectes a la ministra d'Economia. (Font: EFE)
Madrid

Joan Rosell s'estrena com a president de la CEOE amb una reunió amb Elena Salgado

El nou president de la CEOE, Joan Rosell, s'ha reunit aquest dilluns al migdia amb la vicepresidenta segona i ministra d'Economia, Elena Salgado. La trobada ha estat el primer acte oficial que Rosell ha fet com a líder de la patronal espanyola després que el 21 de desembre guanyés les eleccions per substituir Gerardo Díaz Ferran. Rosell es fixa com a objectiu convertir la patronal espanyola de nou en un interlocutor de referència en les converses a tres bandes entre el govern espanyol i els sindicats. La reunió s'ha fet la vigília de la primera junta de la CEOE en què es preveu que Rosell nomeni els seus vicepresidents.

Actualitzat
Joan Rosell s'ha estrenat com a president de la CEOE en un acte oficial amb una trobada amb la vicepresidenta segona i ministra d'Economia, Elena Salgado. Rosell i Salgado s'han reunit aquest dilluns al migdia i, segons un comunicat conjunt, Rosell ha ofert a la ministra col·laboració per millorar la situació de l'economia espanyola.

De fet, un dels primers objectius que es planteja el nou líder de la patronal espanyola és col·locar la CEOE com a interlocutor de referència per a les reformes econòmiques. Segons fonts d'Economia, la reunió s'ha fet en un clima de cordialitat i ha servit perquè Rosell informés Salgado dels seus projectes al capdavant de la patronal espanyola.

Rosell ha instat el govern espanyol a afrontar "sense por" les reformes econòmiques en una trobada que ha tingut lloc la vigília de la primera junta de la CEOE, que es farà aquest dimarts i en la qual està previst que Rosell esculli els seus vicepresidents i traci les primeres actuacions. Joan Rosell va sortir escollit el 21 de desembre per substituir Gerardo Díaz Ferran al capdavant de la patronal espanyola.
Anar al contingut