Barcelona

SI considera que "la immersió lingüística s'ha acabat" i insta Mas a no acatar la sentència

Solidaritat Catalana per la Independència ha assegurat que la sentència del Tribunal Suprem és una agressió de l'estat espanyol cap a la "llengua, la cultura i la identitat de la nació catalana" i posa punt final al model d'immersió lingüística. Per això, la formació de Joan Laporta demana a Artur Mas que no acati aquesta resolució judicial.

Actualitzat
Solidaritat Catalana considera que aquesta sentència acaba amb les competències de què disposava fins ara Catalunya en matèria de política lingüística. Demana al candidat a la presidència de la Generalitat que aquest dijous, en la segona volta del seu discurs d'investidura, digui que no respectarà la decisió judicial.

"La immersió lingüística s'ha acabat", ha dit Alfons López Tena en una compareixença al Parlament. La sentència es pot aplicar. Si no s'acata hi ha dues opcions: es comet un delicte o bé es crea un marc legal català a partir de la declaració de la independència.

López Tena ha assegurat que vindran més sentències en totes les matèries en les quals el TC va dictar sentència al juliol.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut