Hospitalet de Llobregat

Els senglars arriben fins a l'Hospitalet de Llobregat

La Guàrdia Urbana ha trobat tres cries de porc senglar al parc de la Marquesa de l'Hospitalet, a tocar de la carretera de Collblanc. Els agents les han localitzat de matinada i han hagut de tancar el parc per poder-les encerclar i capturar. És habitual que es vegin exemplars de senglar a la ciutat, però el que ja no ho és tant és que des de la muntanya baixin tan avall.

Actualitzat
Els han trobat descansant tranquils en ple nucli urbà de l'Hospitalet, després d'una nit d'aventures per la ciutat. Eren un grup de tres cries de porc senglar que han estat localitzades al parc de la Marquesa, a tocar de la carretera de Collblanc. A les 4 de la matinada una patrulla de la Guàrdia Urbana les ha trobades mentre feia una ronda de vigilància.

"Estaven desperts passejant i arrencant lògicament les arrels de les plantes que hi ha a l'interior del parc", ha explicat un testimoni dels fets.

Els veïns que han baixat a passejar el gos al matí s'han trobat els accessos del parc tancats. Entre reixes, i com en un zoo, els senglars s'han convertit en el centre d'atenció d'un centenar de curiosos.

Els agents rurals ha arribat a dos quarts d'onze del matí per adormir els animals amb dards anestèsics. Amb el parc tancat al públic, els agents han encerclat i capturat els senglars. Els exemplars d'aquesta espècie, que últimament s'han trobat pels carrers de la localitat, són cries que van buscant menjar.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut