Barcelona

Felip Puig admet que es planteja deixar la primera línia política

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, obre la porta a abandonar la política activa. En declaracions al programa "El secret", de Catalunya Ràdio, Puig ha admès que es planteja iniciar un nou cicle professional després de 22 anys dedicat a la política amb diferents responsabilitats. Puig també ha explicat que CiU busca les complicitats que permetin investir aquest dijous Artur Mas amb majoria simple i ha dit que Ciu dóna prioritat als contactes amb el PSC per a grans acords de país.

Actualitzat
El convergent Felip Puig s'ha referit al seu futur després de dies de rumors. Puig ha volgut aclarir que no hi ha res en ferm respecte al fet que ocupi alguna cartera en el pròxim govern d'Artur Mas i ha obert la porta a abandonar la primera línia política: "No he dit mai que no a Artur Mas ni al president Pujol tot i que, després de 22 anys de política activa i havent exercit en el seu moment d'enginyer, no li negaré que hi ha moments en què un es planteja si no ha arribat el moment d'obrir un nou cicle des del punt de vista professional".

Puig ha fet aquestes declaracions en una entrevista al programa "El secret", en què també s'ha referit al debat d'investidura. Després que Artur Mas no ha aconseguit superar la primera votació per a la investidura, Puig ha explicat que el seu grup fa tot el necessari perquè Mas sigui investit en la segona volta aquest dijous. El secretari general adjunt de CDC ha informat que hi ha contactes amb la resta de partits per aconseguir les abstencions necessàries, que, segons Puig, no creu que s'aconsegueixin de més d'un grup. En principi, el PSC i el PP sembla que són els partits que, amb més probabilitats, es podrien abstenir aquest dijous tot i que ERC també podria inclinar-se per aquesta opció.

El número dos de Convergència Democràtica de Catalunya i mediador aquests dies amb la resta de partits, Felip Puig, dóna prioritat als contactes amb el PSC en els grans acords de país.




VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut