El creador de Wikileaks, Julian Assange
El creador de Wikileaks, Julian Assange
Londres

Assange denuncia una campanya difamatòria contra ell i assegura que continuarà publicant documents malgrat les pressions

El fundador de Wikileaks, Julian Assange, ha aprofitat la seva llibertat per denunciar una "campanya difamatòria" contra ell. Assange, que s'ha refugiat a la mansió d'un multimilionari britànic conservador després de pagar una fiança d'uns 280.000 euros, des d'on ha aprofitat per deixar clar que malgrat les pressions continuarà publicant documents secrets.

Actualitzat
L'estrenada llibertat de Julian Assange ja està portat cua. El fundador de Wikileaks ha aprofitat l'atenció que li dedica la premsa de tot el món després de sortir de la presó sota fiança per assegurar que no pensa doblegar-se i que continuarà publicant els documents secrets que té malgrat les pressions que està rebent des de determinats sectors.

En aquest sentit, Assange ha dit que els presumptes delictes sexuals que li atribueixen formen part d'una "campanya difamatòria" contra ell i ha assegurat que "hi podria haver una acusació per espionatge contra mi als Estats Units, arran de la investigació secreta d'un gran jurat".

De moment i a l'espera de veure què passa en els propers dies, l'australià s'ha instal·lat a una nova adreça temporal, una mansió de deu habitacions propietat d'un conegut experiodista britànic conservador on s'han reforçat les mesures de seguretat.
Anar al contingut